kaja09
|
Wysłany: Pon Sty 03, 2011 20:39 Temat postu: termin cwiczen |
|
|
Słuchajcie.. Po ogólnym rozpoznaniu gruntu.. wszystkim Nam jest obojętne kiedy będziemy pisać, było pare głosów by nie pisać tego teraz, bo dużo tego mamy.. Niechce sama decyzji podejmować bo potem mnie zlinczujecie:P wiec.. pytam się ostatecznie i chce mieć to a papierze że się zgadzacie lub nie na termin w niedziele.. weźcie pod uwage ilość ćwiczeń (jest ich 5 dla większości) i czas.. egzamin z wykładów mamy o 9 rano więc, co najmniej godzine wcześniej musimy się z babeczka umówić.. o ile w ogóle godzina pisania nam wystarczy na tyle laborek?
weźcie pod uwage wszystkie za i przeciw i słucham opini na forum do środy:)
w środe ostatecznie pisze do babki mail'a o termin
pozdrawiam Was cieplutko
Karola |
|
Damian
|
Wysłany: Wto Sty 04, 2011 12:40 Temat postu: |
|
|
ja powiem tak, ucze sie na wszystkie te laborki, (chociaz ostatnio tez sie uczylem i gowno napisalem), dlatego dla mnie moze to byc ta niedziela, z drugiej zas strony jakbysmy zrobili poprawe tych laborek i tych przyszlych laborek:D w innym terminie, a w ta niedziele pisali tylko wyznaczanie wspolczynnika filtracji i ustalony przeplyw przez przelewy to bylo by lepiej, dla wszystkich bo bysmy wiedzieli co musimy poprawic a co nam odpada(mniej nauki na jeden zjazd)
P.S TYLKO KURWA ZEBY TA POPRAWA NIE BYLA ZA TYDZIEN LUB W INNY DZIEN w ktorym mamy w chujam zaliczen,
dziekuje za uwage, a teraz ide sie uczyć |
|